Op basis van uw situatie en wensen selecteren wij de verzekering die daar uitstekend op aansluit. Wij doen rechtstreeks zaken met de volgende verzekeringen:

Aegon

Voor alle particuliere schade verzekeringen. Uitstekende autoverzekeringen voor particulieren. Levensverzekeringen en Overlijdensrisicoverzekeringen. Arbeidsongeschiktheid verzekeringen, Woonlastenverzekeringen.

Het AEGON Woon en Vrije Tijdspakket staat heel hoog aangeschreven bij de Consumentenbond. Uitstekende dekking met goede prijs / kwaliteit verhouding.

NH1816 Verzekeringen

Voor alle particuliere schade verzekeringen. COMBI Polis particulieren is een overzichtelijke alles in 1 polis. Met een korting die oploopt naar mate er meer verzekeringen in zijn onder gebracht. Uitstekende dekking en een goede prijs / kwaliteit verhouding. Levensverzekeringen uitsluitend met dekking bij overlijden.

Ardanta Nabestaandenzorg N.V.

Uitvaart / overlijdensverzekeringen. Ruime keuze in looptijd en verzekerde bedragen tegen zeer concurrerende prijzen.

VKG (Van Kampen Groep)

Verzekeringen van maatschappijen waar wij geen rechtstreekse zaken mee doen, verzekeren wij via V.K.G. Waardoor wij eigenlijk bij ieder maatschappij uw verzekering kunnen onderbrengen of het intermediair kunnen overnemen.

Allianz

Schade verzekeringen zakelijk en levensverzekeringen.

ONVZ

Ziektekostenverzekeringen.

Meer informatie of een vraag?

Wij horen het uiteraard graag van u. Kom bij langs voor een vrijblijvend gesprek
of neem contact met ons op per e-mail of telefoon. De koffie staat voor u klaar.

Bel ons direct op 0229 – 542714

Stuur ons nu een e-mail