Een kantoor om de hoek, met een Zelfstandig Adviseur die u kent

RegioBank onderscheidt zich van andere banken door de persoonlijke dienstverlening van uw eigen Zelfstandige Adviseur. U wordt geholpen door deskundige medewerkers, die u en uw situatie kennen en uw taal spreken.

Betalen, sparen, hypotheken en beleggen: RegioBank biedt u gunstige tarieven en heldere voorwaarden. RegioBank combineert praktisch alle moderne bankproducten met de persoonlijke dienstverlening van uw eigen Zelfstandig Adviseur bij u in de buurt. Iemand dichtbij die uw regio goed kent en een sterke binding heeft met de omgeving. Bij wie uw financiën in goede en betrouwbare handen zijn.
De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank.

Onderdeel van de Volksbank

RegioBank is onderdeel van de Volksbank. De Volksbank is één van de grotere financiële dienstverleners in Nederland met een compleet aanbod van bankproducten, beleggingsvormen en verzekeringen. Voor particuliere en zakelijke klanten. De Volksbank heeft een eigen vergunning van De Nederlandsche Bank en valt onder het depositogarantiestelsel en beleggerscompensatiestelsel.

Meer informatie of een vraag?

Wij horen het uiteraard graag van u. Kom bij langs voor een vrijblijvend gesprek
of neem contact met ons op per e-mail of telefoon. De koffie staat voor u klaar.

Bel ons direct op 0229 – 542714

Stuur ons nu een e-mail